Προφίλ

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η προβολή σας στο internet

Η πολυετής ενασχόλησή μας με το διαδίκτυο μας έχει δώσει μεγάλη εμπειρία και το πλεονέκτημα της παρακολούθησης όλης της πορείας της ανάπτυξης του διαδικτύου και των τεχνολογιών που αναπτύχθηκαν.

Απο την πρώτη ιδέα... μέχρι την υλοποίηση!!! .

wst.gr

 
Το internet σαν επικοινωνιακό μέσο γνωρίζει ολοένα και περισσότερο την αποδοχή του εμπορικού κόσμου , καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγει η επιχείρηση σας από τα στενά όρια της πόλης ,του νομού ή της χώρας μας , δίνοντας την ευκαιρία σε εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο να δουν τα προϊόντα σας.

Η σχεδίαση και κατασκευή ενός site δεν είναι κάτι που θα πρέπει να παίρνετε στα ελαφρά καθώς από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του εξαρτάτε το αν βρούμε απήχηση στους ανθρώπους που απευθυνόμαστε.

Όπως θα διαπιστώσετε βλέποντας τη δουλειά μας οι υπηρεσίες που προσφέρουμε και αφορούν την σχεδίαση και κατασκευή των σελίδων σας είναι σε υψηλό επίπεδο καθώς δίνουμε μεγάλη προσοχή τόσο στο αισθητικό αποτέλεσμα όσο και στο αντικείμενο της εταιρίας και της αισθητικής που ανταποκρίνεται με το εν λόγω αντικείμενο.
 

Γιατί εμάς?

Η πολυετής ενασχόλησή μας με το διαδίκτυο μας έχει δώσει μεγάλη εμπειρία και το πλεονέκτημα της παρακολούθησης όλης της πορείας της ανάπτυξης του διαδικτύου και των τεχνολογιών που αναπτύχθηκαν. Και καθώς οι τεχνολογικές αλλαγές δε σταματούν έχουμε τη δυνατότητα να αφομοιώνουμε ότι καινούργιο κυκλοφορεί στο χώρο της ιστοσελίδας και γενικότερα στις διαδικτυακές εφαρμογές.

Η πολύχρονη πορεία μας μας έδωσε τη δυνατότητα να τελειοποιήσουμε τεχνικές και τεχνογνωσία, να ξέρουμε τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας, και να παρέχουμε κατάλληλες λύσεις για κάθε περίπτωση.
 

Ψάχνετε τον κατάλληλο συνεργάτη για την ιστοσελίδα σας;

Καλέστε μας στο 20820 42758. Θα ικανοποιήσουμε κάθε απορία και ανάγκη σας!

Επικοινωνίστε μαζί μας
 

Για μας

Η προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο όταν ανατίθεται σε ανθρώπους που έχουν εμπειρία του αντικειμένου μπορεί να γίνει ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση των προϊόντων σας και των υπηρεσιών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πέλλα
Tel. 23820 42758
Mob. 6936 672799
Email info@wst.gr

Ξάνθη
Tel. 25410 77372
Mob. 694 9627248
Email info@xanthi-net.gr

Θεσσαλονίκη
Tel. 6936672799
Email geokios@gmail.com

Λευκάδα
Tel. 6977762230
Email nikolkiosse@gmail.com