Υπηρεσίες

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Το internet είναι πλέον μια πραγματικότητα αναπόσπαστο κομμάτι της αγοράς και ο πιο προσιτός οικονομικά τρόπος προβολής της επιχείρησης και των προϊόντων. Ο αριθμός των χρηστών που αναζητά και αγοράζει προϊόντα μέσω διαδικτύου, μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς .

Με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων κι έχοντας φέρει σε πέρας εργασίες από όλη τη γκάμα των επαγγελμάτων, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δική σας επιχείρηση. Παρέχουμε ολοκληρωμένες Υπηρεσίες που έχουν σχέση με μια επιτυχημένη προβολή στο Internet (Σχεδιασμός , μελέτη, προγραμματισμός, φιλοξενία, προώθηση σε μηχανές αναζήτησης)

 

Κατασκευή εφαρμογών Internet

Στην πολυετή ενασχόληση μας με την ανάπτυξη ιστοσελίδων αρκετά συχνά χρειάστηκε να αναπτύξουμε κάποια εφαρμογή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της επιχείρησης .

Η wst έχοντας αυτή την εμπειρία έχει έτοιμες εξειδικευμένες λύσεις για τις διαφορετικές ανάγκες πολλών επαγγελματικών κλάδων, αλλά και την τεχνογνωσία να καλύψει τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες.
 

Προώθηση ΙστοσελίδωνΠολύ σημαντικό κομμάτι  της επιτυχίας μιας ιστοσελίδας είναι η σωστή προώθηση στις μηχανές αναζήτησης. Προσφέρουμε υπηρεσίες SEO , βελτιστοποίησης και προώθησης ιστοσελίδων έχοντας ενσωματώσει αυτή την υπηρεσία στο πακέτο της κατασκευής. Έχοντας πολυετή εμπειρία συνεχώς παρακολουθούμε τις τρέχουσες εξελίξεις και απαιτήσεις του Google και βελτιστοποιούμε τον κώδικα των σελίδων μας προκειμένου να είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης.

Το αποτέλεσμα αυτών των κινήσεων φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα που πολλές φορές είναι θεαματικά, χωρίς να αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο μαυρίσματος από το Google καθώς ποτέ δεν χρησιμοποιούμε επικίνδυνες τακτικές αντίθετες με τους κανόνες του Google . Πιστεύουμε πως η χρήση τίμιων πρακτικών SEO (white hat seo),είναι ότι το καλύτερο για μια αξιοπρεπή θέση της σελίδας σας στο internet.

 

Φιλοξενία Ιστοσελίδων


H Wst παράλληλα με την ανάπτυξη ιστοσελίδων αναλαμβάνει και την φιλοξενία τους σε μισθωμένους Dedicated Servers σε datacenter στη Θεσσαλονίκη, για άμεση πρόσβαση και τεχνική κάλυψη.
Με γνώμονα την αξιοπιστία και την συνέπεια, σας παρέχουμε την βέλτιστη λύση για την προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.


 

... Στόχος μας η άριστη συνεργασία με τους  πελάτες μας προκειμένου το αποτέλεσμα που προκύπτει να ικανοποιεί πλήρως ...

Καλέστε μας στο 20820 42758. Θα ικανοποιήσουμε κάθε απορία και ανάγκη σας!

Επικοινωνίστε μαζί μας
 

Για μας

Η προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο όταν ανατίθεται σε ανθρώπους που έχουν εμπειρία του αντικειμένου μπορεί να γίνει ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση των προϊόντων σας και των υπηρεσιών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πέλλα
Tel. 23820 42758
Mob. 6936 672799
Email info@wst.gr

Ξάνθη
Tel. 25410 77372
Mob. 694 9627248
Email info@xanthi-net.gr

Θεσσαλονίκη
Tel. 6936672799
Email geokios@gmail.com

Λευκάδα
Tel. 6977762230
Email nikolkiosse@gmail.com